Μαρτίνς: «Δυστυχώς θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας αλλά θέλουμε τη νίκη»!

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Ουσεϊνού Μπα στάθηκαν στην απουσία του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη. Τι είπε ο Μαρτίνς για Βαλμπουενά και Πορτογάλους προπονητές.

Δείτε την εκπομπή μας

Στη συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε για:

Το πόσα έχουν αλλάξει από πέρυσι αλλά και την απουσία του κόσμου: Πραγματικά η μεγάλη διαφορά είναι ότι το γήπεδό μας είναι άδειο. Δυστυχώς θα παίξουμε ξανά χωρίς τον κόσμο μας. Θα μας λείψει το πάθος και ο ενθουσιασμός του κόσμου. Πέρυσι είχαμε 2 μεγάλες ομάδες στον όμιλό μας και περάσαμε και φέτος υπάρχει 1 μεγάλη ομάδα στον όμιλο και αυτή είναι η διαφορά. Οι άλλες ομάδες θα διεκδικήσουν τη 2η θέση. Η μεγάλη διαφορά βέβαια είναι η απουσία του κόσμου.

Τον τρόπο προετοιμασίας και τις συνθήκες: Πραγματικά όπως είπατε υπάρχει διαφορά στην προετοιμασία. Η Μαρσέιγ έχει κάνει και εμείς όχι όμως έχουμε παίξει παιχνίδια και νιώθουμε καλά προετοιμασμένοι. Θα δείτε αύριο 2 πολύ καλές ομάδες και ωραίο και επιθετικό ματς με γκολ. Τα πράγματα δεν είναι τα ίδια αλλά ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε νίκη. Αν και παίζουμε χωρίς κόσμο παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στον στόχο της πρόκρισης.

Τη Γκιμαράες που είχε παίξει με τη Μαρσέιγ, ότι την είχε κερδίσει σε ένα ματς και ότι ξέρει αρκετούς παίκτες από τότε και είναι Πορτογάλος ο τεχνικός της Μαρσέιγ: Όχι δεν παίζει ρόλο. Είναι αλήθεια πως είχαμε παίξει τότε αλλά είναι άλλες ομάδες. Ήταν ο Ρούντι Γκαρσία προπονητής. Υπήρχαν όντως παίκτες που είναι ακόμα όπως ο Ματαντά, ο Παγιέ και ο Σακάι. Θα δούμε όμως διαφορετική Μαρσέιγ από τότε. Ξέρουμε τι θα βρούμε. Την έχουμε αναλύσει.

Την παρουσία τριών Πορτογάλων τεχνικών στον όμιλο αυτόν και την εξέλιξη της πορτογαλικής σχολής: Πραγματικά νομίζω πως πρόκειται για πολύ καλούς προπονητές. Ο Μπόας έχει πετύχει πολλά πράγματα κυρίως στην Πόρτο και ο Κονσεϊσάο το ίδιο. Οι Πορτογάλοι εξελίσσονται διότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Έπρεπε να γίνουν πιο επιβλητικοί και δημιουργικοί και να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπήρχαν στην Πορτογαλία. Νομίζω πως κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Τον Βαλμπουενά: Ο Ματιέ είναι πραγματικά σπουδαίος παίκτης για εμάς. Στα πλαίσια της διαδικασίας που θα παίξουμε ναι είναι σημαντικός. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που τον έχουμε. Ξέρει τη νοοτροπία της ομάδας και ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας και είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Τα νέα πρόσωπα όπως Πέπε και Βινάγκρε: Θα τελειώσω την ανάλυση και την εκτίμησή μου μετά την προπόνηση που θα κάνουμε σήμερα. Ο Πέπε προπονείται μαζί μας περισσότερο καιρό και μπορεί να βοηθήσει. Έχει περισσότερες πιθανότητες. Για τον Βινάγκρε έχουμε κάποιες αμφιβολίες που θα λύσουμε μετά την προπόνηση.