Εισαγγελική έρευνα για την ανακοίνωση της Θύρας 4!

Εισαγγελική έρευνα για την ανακοίνωση της Θύρας 4!

1420899

Η άνευ προηγουμένου ανακοίνωση της Θύρας 4, με την οποία ουσιαστικά οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ παραδέχονται πως τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν προσχεδιασμένα, οδήγησαν τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Νίκο Κωνσταντίνου, να διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρήγγειλε από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. τη διενέργεια έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παρότρυνσης, υποκίνησης, ενθάρρυνσης ή διευκόλυνσης διάπραξης επεισοδίων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται οι συντάκτες της ανακοίνωσης να κληθούν ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Υπενθυμίζουμε ότι η Θύρα 4 στην ανακοίνωσή της δεν καταδικάζει, αλλά ουσιαστικά τα νομιμοποιεί τα αίσχη στην Τούμπα, αναφέροντας ότι «ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι περήφανος για όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».

Με την ανακοίνωση της Original θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας; Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής τι έχει να πει για όλα αυτά; Γιατί αποφεύγει να πάρει θέση;

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/125018-eisaggelikh-ereyna-gia-thn-anakoinwsh-ths-thyras-4