Ιμπαγάσα: «Εγώ προπονούμαι καλά και νιώθω καλά»

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ /  ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÏÓÖÐ  / SUPERLEAGUE / APOLON SMIRNIS - OLYMPIAKOS

Ο Άριελ Ιμπαγάσα έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, με τον ίδιο να παίζει στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά, είπε: “Δεν ξεκινήσαμε ιδιαίτερα καλά, αλλά από την στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Στη συνέχεια επιτεύχθηκαν τα άλλα δύο γκολ και αυτά από στημένα που δουλεύουμε ιδιαίτερα στις προπονήσεις. Μετά ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, παίξαμε πιο απελευθερωμένα και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη”.

Αν αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος από τη μέρα που βρίσκεται στην ομάδα:“Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε μία χρονιά, αλλά η στατιστική λέει πως τα πάμε πολύ καλά. Θα ξεκουραστούμε για μία βδομάδα, θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Οι αριθμοί και η στατιστική είναι για να τα ξεπερνάς και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αυτό που σκεφτόμαστε μέσα στο παιχνίδι είναι να κερδίζουμε και αν πετυχαίνουμε τόσα πολλά γκολ όπως σήμερα είναι καλοδεχούμενο όχι τα ρεκόρ. Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε το παιχνίδι και δεν σκεφτόμαστε τα νούμερα Αλλά είπαμε πως οι αριθμοί είναι εκεί και αν σπάμε τα ρεκόρ, σημαίνει πως τα κάνουμε σωστά”.

Για το γεγονός πως δίνει πολλές ασίστ, αλλά δεν σκοράρει: “Δεν είμαι του γκολ, έχω πετύχει μόλις δύο, αλλά αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι να βγάζω την τελική πάσα και όταν οι συμπαίκτες μου πετυχαίνουν το τέρμα πάει να πει πως η πάσα μου είναι καλή. Αυτό προσπαθώ να κάνω, δουλεύω καθημερινά σε αυτό και βρίσκομαι στην ομάδα για να βοηθάω και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ προσπαθώ να βγάζω τελικές πάσες για γκολ”.

Πότε θα σταματήσει να παίζει: “Ποτέ δεν ξέρεις, εγώ προπονούμαι καλά και νιώθω καλά. Υπάρχουν και πιο νεαρά παιδιά, αλλά το σώμα μου ανταποκρίνεται καλά. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί”.