Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών : Τσόρι και Σαλίνο

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών : Τσόρι και Σαλίνο

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

diloseis

Aλεχάντρο Ντομίνγκεζ:

Για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό :

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το γεγονός ότι ανανέωσα το συμβόλαιο μου με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο, που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας που με έχουν εμπιστευτεί αυτό το χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τον αγώνα, σήμερα είμαι ήρεμος, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, έτσι ώστε να έχουμε ηρεμία, για να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος της χρονιάς».

Για την νίκη απέναντι στην Ξανθη:

«Είναι αλήθεια ότι όταν αργείς να βάλεις το πρώτο γκολ το άγχος μεγαλώνει. Η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα και δυνατός αντίπαλος, δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντι της και επίσης μας δυσκόλεψε και το άδειο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε ένα παιχνίδι, αν δεν υπάρχει κόσμος.

Προερχόμασταν από ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και σήμερα στόχος μας ήταν να πάρουμε τη νίκη».

Για τα επόμενα ματς που ακολουθούν:

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι, έχουμε και τον παράγοντα που μας δυσκολεύει και δεν είναι άλλος από την κούραση. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν σήμερα. Παίζουμε κόντρα σε μία επιθετική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού:

«Δεν μας φέρνει νευρικότητα, αυτό μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί και όταν ο αντίπαλος είναι κοντά εξαρτάται από εμάς. Είναι ένας τρόπος για να μην χαλαρώνουμε και πως σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι».

Για το «δέσιμο» του με τον Ολυμπιακό:

«Από την πρώτη στιγμή με δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και όσο περνούσε ο καιρός αναγνώριζαν τον τρόπο παιχνιδιού μου.
Αισθάνομαι πως εδώ αναγνωρίζουν την προσπάθειά μου και αυτό με βοηθάει για να δουλεύω περισσότερο και να βελτιώνομαι»
.

Για την θέση του στον αγωνιστικό χώρο:

«Είναι μία απόφαση τακτικής και άλλες φορές προσωπική. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι επιθετικός. Είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και η κινητικότητα βοηθάει την ομάδα. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα».

Λεάντρο Σαλίνο:

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη κλείστηκε και δυσκόλεψε τις προσπάθειες του Ολυμπιακού:

«Είναι δύσκολο να ανοίξουμε τους διαδρόμους σε ομάδες που κλείνονται και θα πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα για να ανοιχτούν και μετά από αυτό μπορούμε να δείξουμε τι αξίζουμε».

Για το γεγονός ότι έπαιξε μπροστά σε άδειες κερκίδες:

«Είναι πολύ δύσκολο, δεν μου έχει συμβεί ξανά και θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να κερδίζουμε. Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά με άδειες κερκίδες».

Για την κίνηση με τα φανελάκια και τις ευχές προς τον Γιάννη Μανιάτη:

«Ο Γιάννης είναι ο αρχηγός μας, ένας σπουδαίος παίκτης και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να του δείξουμε ότι τον στηρίζουμε γιατί είναι πολύ καλός μας φίλος και θέλουμε να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται κοντά μας».