Η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη

Διαβάστε όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό.

1162216

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού. Τα ντέρμπι αυτά είναι πάντα δύσκολα και αν θέλετε και λίγο… αμφίβολα! Δεν έχουν να πουν τίποτα σε καμία περίπτωση, ούτε για διαιτησία, ούτε για τίποτα! Να το βάλουν να το δουν το παιχνίδι αυτό εκατό φορές. Αν θέλουν να παίζει διαιτητής ο κ. Αλαφούζος. Ποτέ δεν θα σας πει πως ήταν καλή η διαιτησία ή πως κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Τον άκουσα προσεκτικά στο τι είπε. Επιτέλους ας πει κάτι. Μιλάει αόριστα. Έχει την δυνατότητα και έχει τηλεοπτικά μέσα. Επετέθη εναντίον της κυβερνήσεως σήμερα. Ήμουνα εδώ και τα άκουσα. Απίθανα πράγματα. Αντί να χαίρεται ομάδες σαν τον Ολυμπιακό, που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Είμαι σίγουρος πως την Τετάρτη αντί να έχουν χαρές και γέλια για την άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την προβολή, την παγκόσμια προβολή, που έκανε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός, θα είχαν θλίψη και κατήφεια. Αυτό είναι βέβαιο. Γιατί φαίνεται από αυτές τις δηλώσεις. Όλο πικρία, όλο σχόλια κακόβουλα. Ένα έχει, οτιδήποτε έχει, να τα βγάλει μπροστά. Όχι με δίκες της δικής του εμπνεύσεως. Πείτε μου έναν όλα αυτά τα χρόνια που έχει καταδικαστεί από τις δίκες αυτές που γίνονται στα τηλεοπτικά κανάλια. Κανένας.

Και όπως έγραψε και μία εφημερίδα δύο κερδήθηκαν και ήταν του Προέδρου μας, του κ. Μαρινάκη. Στα ασφαλιστικά μέτρα και κάτι ακόμα. Ας κοιτάξει να δει τον Παναθηναϊκό, να μεγαλώσει τον Παναθηναϊκό διότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν του αξίζει να βρίσκεται εκεί πέρα που είναι. Είναι ντροπή. Ούτε να κάνει τον κακομοίρη ο Παναθηναϊκός. Δεν είχε ποτέ ανάγκη ο Παναθηναϊκός να κάνει τον κακομοίρη. Ας τα δούνε αυτά οι φίλαθλοί του και ας αφήσουν την καραμέλα της διαιτησίας. Αυτό δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην καταστροφή του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα τον αφήσουμε τον κ. Αλαφούζο να διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό να είσαστε σίγουροι.

Ζήτω στον Ολυμπιακό. Ζήτω στα παιδιά. Ζήτω στον Πρόεδρό μας. Εμείς θα ακολουθήσουμε τον δρόμο μας. Θα προσπαθήσουμε στην Ευρώπη να βγάλουμε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα, γιατί αυτό είναι το όνειρό μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά τα οποία μας ενδιαφέρουν. Το πρωτάθλημα Ελλάδος, να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, να μαζέψουμε βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά είναι που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι πικρία, κακόβουλα σχόλια και συνέχεια να βλέπουμε φαντάσματα.

Και τον πληροφορώ ότι επειδή έχω πάρει πάρα πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα με τον Ολυμπιακό, όλα κατακτήθηκαν με ιδρώτα και αίμα! Και να μην τολμήσει ξανά να αναφέρει γι’ αυτούς τους θριάμβους του Ολυμπιακού. Ένας από αυτούς που είναι Ολυμπιακός μέγας, είναι ο μέγας Αριστείδης Αλαφούζος, ο πατέρας του. Και έχω προσωπική πείρα από αυτό και το λέω σήμερα. Δεν θα το έλεγα ποτέ. Κατακτήσαμε, προσωπικά εγώ, με βοήθησε τότε μετά τον Γουλανδρή και πήρα ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, από τον μεγάλο Αριστείδη Αλαφούζο. Εκεί υποκλίνομαι!»