Γουλβς-Ολυμπιακός: «Πράσινο φως» για τα ευρωπαϊκά ματς στη Αγγλία

Η απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να επιβάλλει καραντίνα 14 ημερών σε όσους μπαίνουν αεροπορικώς στη χώρα δεν θα επηρεάσει από ότι φαίνεται τη διεξαγωγή των ευρωπαϊκών παιχνιδιών των ομάδων κάτι που ισχύει και για το Γουλβς – Ολυμπιακός.

Διαλύεται η αβεβαιότητα που επικράτησε αναφορικά με τα εντός έδρας παιχνίδια των αγγλικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις .

Όπως αναφέρουν οι «Times», Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουλβς και Ρέιντζερς θα εξαιρεθούν από την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών που επέβαλε η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας κι έτσι δεν θα χρειαστούν να ταξιδέψουν σε ουδέτερο έδαφος για τις ρεβάνς που απομένουν.

Ουσιαστικά το πρόβλημα θα αφορούσε τις ομάδες που πρόκειται να επισκεπτούν το Νησί για τα εναπομείναντα παιχνίδια, ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός για το ματς κόντρα στους Λύκους, καθώς το διάστημα των δύο εβδομάδων θα προκαλούσε αναμφισβήτητα σύγχυση στο πρόγραμμά τους, που θα είναι φορτωμένο ελέω εθνικών πρωταθλημάτων.

Από πλευράς κυβέρνησης, μοναδική απαίτηση προς τα κλαμπ για να ισχύσει η εξαίρεση είναι καταθέσουν σαφές και οργανωμένο πλάνο των μέτρων ασφαλείας που θα λάβουν, για την διεξαγωγή των αγώνων και την διαμονή των αποστολών στη χώρα.
Πηγή Gavros.gr