Γκολ νωρίς και μετά διαχείριση.

Ένα στοιχείο που θέλει οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός, στο αποψινό του παιχνίδι, με αντίπαλο τον Βόλο, είναι το γρήγορο γκολ. Όχι, βέβαια, ότι αν αυτό δεν έρθει, θα σημάνει… καταστροφή. Οι Βολιώτες έρχονται… ταγμένοι για αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προσεκτικός, απέναντί τους.

Για τον λόγο αυτό, ο Μαρτίνς, αλλά και άπαντες στον Ολυμπιακό, ποντάρουν στη δυναμική της ομάδας, του γηπέδου και του κόσμου, για να μπει ο Θρύλος δυνατά, από το πρώτο λεπτό.

Στόχος είναι να μπει ένα γκολ νωρίς, αλλά να μην υπάρξει… εφησυχασμός εκεί. Γιατί συνήθως, όταν ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0, μετά το… κοντέρ σπάει! Ωστόσο, όταν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού μένουν στο 1-0 και δεν… καθαρίζουν οι παίκτες, τότε, συχνά, μετατρέπονται σε «θρίλερ». Κάτι το οποίο ο Μαρτίνς θέλει πάση θυσία να αποφύγει απόψε, με τον Βόλο.

Για την εικόνα της ομάδας, για ένα άνετο τρίποντο και για συντήρηση δυνάμεων, εφόσον αυτό καταστεί σαφές, ενόψει και της Τότεναμ, ο Θρύλος θέλει να σκοράρει απόψε νωρίς και να διευρύνει το σκορ, για να κάνει εκείνος τη διαχείριση του αγώνα.

Πηγή: Gavros.gr