Φουλ τακτική από Περέιρα

Φουλ τακτική από Περέιρα

Την ώρα που οι άλλοι… έπαιζαν, ο Ολυμπιακός εκμεταλλευόμενος το ρεπό του έκανε μίνι προετοιμασία με έμφαση στην τακτική υπό τον Βίτορ Περέιρα. Καμία αλλαγή στο ιατρικό δελτίο.

193402

Ό,τι έπρεπε ήταν για τον Ολυμπιακό το ρεπό στη 18η αγωνιστική. Την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες της Super League πάσχιζαν στα γήπεδα για βαθμούς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν αραχτοί, αλλά δούλευαν σκληρά πάνω στην τακτική. Άλλωστε ο Βίτορ Περέιρα θέλει να περάσει κάποια δικά του πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας και δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να τα καταφέρει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εστίασε στην τακτική, δουλεύοντας αρχικά στο ομαδικό πρέσινγκ, αλλά παράλληλα στην αμυντική κι επιθετική λειτουργία. Επίσης δόθηκε έμφαση στις προσωπικές με τελειώματα φάσεων και σουτ, όπως και στην αντίδραση όταν χάνεται ή κερδίζεται κατοχή. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα και με τελειώματα φάσεων, είτε με σουτ από τον άξονα είτε με παράλληλες μπαλιές και σέντρες από τα άκρα.

Το ιατρικό δελτίο δεν παρουσιάζει αλλαγές. Εκτός παραμένουν οι Μποτία και Φουστέρ, που κάνουν θεραπεία, ο Μιλιβόγεβιτς που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς και δεν θα αργήσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και ο Ντελβίν Εντινγκά που είναι στην Αφρική.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0