Επιβεβαίωση Μίτσελ για Πουλίδο

Επιβεβαίωση Μίτσελ για Πουλίδο

Περίπου 1.5 ώρα μιλούσε ο Μίτσελ και ανέλυε το πλάνο που έχει για τον Ολυμπιακό για την ερχόμενη σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Θρύλου, παρουσίασε το πλάνο του και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ» για τον Πουλίδο.

1107229

Ο Ισπανός τόνισε ότι ο Θρύλος ενδιαφέρεται για τον παίκτη και ότι προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Παράλληλα, μίλησε για τα νέα παιδιά που θα στηριχτούν, για τους δανεικούς, αλλά και όλους τους παίκτες που αυτή τη στιγμή απασχολούν την ομάδα.

Αξίζει να τονιστεί από εκεί και πέρα, πως ο Μίτσελ είπε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, κανέναν ενδοιασμό για την ακρίβεια, κάτι το οποίο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Τέλος, είπε πάρα πολλά πράγματα για την εξέλιξη των μεταραφικών θεμάτων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Στις πρώτες του δηλώσεις επιβεβαίωσε την αποχώρηση των συνεργατών του. «Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για την συνεργασία», ενώ πρόσθεσε σχετικά με τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο ότι ο Νικοπολίδης επιστρέφει. «Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό».

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, υπογραμμίζοντας ότι του αρέσει ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ, τη στιγμή που θα στηριχτεί σε πολλά νέα παιδιά. «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά. Προτιμάμε φέτος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας να μην γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου άρεσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών».

Εν συνεχεία Μίτσελ είπε. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στο σύλλογό μας. Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό», ενώ πρόσθεσε για τα έκτροπα που έγιναν στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουμε τέτοιες εικόνες όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα. Αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια».

Όπως ήταν φυσιολογικό, η επόμενη ερώτηση είχε άμεση σχέση με τους επόμενους στόχους του Θρύλου, με τον Μίτσελ να υπογραμμίζει. «Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το πρώτο που μας απασχολεί είναι να μην φέρουμε στον Ολυμπιακό παίκτες που να έχουν ένα όνομα, αλλά και όρεξη για να προσφέρουν. Σίγουρα κάποιοι από τους δανεικούς που επέστρεψαν θα είναι μαζί μας και την ερχόμενη χρονιά».

Σε σχετική ερώτηση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, τον Βαλντέζ και τον Ολαϊτάν, συνέχισε. «Η περίπτωση του Βαλντέζ ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους δανεικούς, θα συζητηθεί η περίπτωση του για το αν θα μείνει. Για τον Ολαϊτάν ελπίζουμε να είναι μαζί μας την ερχόμενη σεζόν, είναι σε καλό δρόμο η επιστροφή του. Πρέπει να κοιτάμε τα τεστ που του κάνουν οι γιατροί. Αν με ρωτάγατε ποιον παίκτη θα έφερνα ξανά στον Ολυμπιακό αν είχα την δυνατότητα, θα έλεγα τον Ολαϊτάν».

Και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις για μερικούς δανεικούς. «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με όλους τους δανεικούς όπως γίνεται με όλες τις ομάδες».

Όσο για το που έχει μεγαλύτερη ανάγκη ο Ολυμπιακός, ο Ισπανός συμπλήρωσε. «Η προτεραιότητά μας είναι να επιτύχουμε με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Απ’ όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή την στιγμή δεν τον έχουμε».

Για τον Πουλίδο, του οποίου το όνομα έχει αναφερθεί στον «ΓΑΥΡΟ», ο Μίτσελ επιβεβαίωσε αφενός το ρεπορτάζ της εφημερίδας και αφετέρου τις επαφές που έχουν γίνει. «Ο Πουλίδο είναι ένας από τους παίκτες που διαπραγματευόμαστε. Δεν υπάρχει καμία ενεργή πρόταση αυτή την στιγμή άπο άλλη ομάδα για παίκτη του Ολυμπιακού».

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον άλλων παικτών, ο Μίτσελ συνέχισε. «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα. Μας ενδιαφέρουν παίκτες με συμβόλαια, αλλά και ελεύθεροι, τους έχουμε ήδη πλησιάσει για επαφές. Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες. Για κάποιους από τους δανεικούς είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά».