Επιστρέφει ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ! Προπονήθηκε με την ομάδα ο Ρομπέρτο!

Επιστρέφει ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ! Προπονήθηκε με την ομάδα ο Ρομπέρτο!

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τη νίκη επί του Ατρόμητου και με τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς ετοιμάζεται για το ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του ο Ρομπέρτο.

ÑÏÌÐÅÑÔÏ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) ROBERTO  OLYMPIAKOS - PARIS SAINT GERMAIN (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Την Πέμπτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν, ουσιαστικά, την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής, στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» που επικράτησαν του Ατρομήτου έκαναν σήμερα αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Έριξαν το βάρος τους στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η επιθετική λειτουργία ήταν σε πρώτο πλάνο, με τα τελειώματα φάσεων.

Ο Ρομπέρτο έκανε προπόνηση όχι μόνο με τους συμπαίκτες του τερματοφύλακες, αλλά και με όλη την ομάδα και δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από την ενεργό δράση. Ατομικό στο γήπεδο, με ιδιαίτερη ένταση, έκανε ο Μποτία. Το πρόγραμμα αύριο συνεχίζεται με προπόνηση στις 11:00.