Έντονες φήμες για επεισόδια στο Αίγιο από οπαδούς του ΠΑΟ!

ΕΓΚΛΗΜΑ! Φήμες για επεισόδια στο Αίγιο από οπαδούς του ΠΑΟ, με στόχο να τιμωρηθεί ο Θρύλος!

Όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες για τη δημιουργία επεισοδίων από οπαδούς του ΠΑΟ με στόχο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός!

6fdf4778b8688252018180b6527a4ea2

Δεν σταματούν να μας έρχονται νέα από εχτές αργά το απόγευμα. Φουντώνουν οι φήμες για δημιουργία επεισοδίων από οπαδούς του ΠΑΟ στον αγώνα Παναιγιάλειος – Ολυμπιακός για το κύπελλο Ελλάδος.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δηλώνουν αγανακτισμένοι για το μέγεθος της κατά γενικής ομολογίας φυσιολογικής τιμωρίας της ομάδας τους! Η τιμωρία ήταν ακριβώς όση είχε ήδη περιγραφεί εδώ και μέρες στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, μικρότερη μάλιστα όσον αφορά κατά το -2 για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, αφού… δεν λήφθηκαν υπόψιν τα επεισόδια που έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου! Παρόλα αυτά οι οπαδοί του ΠΑΟ, πιθανώς υποκινούμενοι από διάφορους παράγοντες, δηλώνουν εξοργισμένοι, ενώ από εχτές και ειδικά σήμερα, φουντώνουν τα σενάρια προπαγανδιστικών επεισοδίων.

Η παντελώς άδικη τιμωρία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, καθώς η ομάδα δεν είχε διαθέσει εισιτήρια για τον αγώνα και παραβρέθηκαν μόνο φίλαθλοι μεμονωμένα, δημιουργεί μεγάλη ανησυχία και για τον σημερινό αγώνα! Δεν γίνεται δηλαδή να τιμωρείται μία ομάδα, όταν τα επεισόδια είναι γνωστό τοις πάσι από πολύ νωρίς, θα δημιουργηθούν (ω μη γένοιτο) από οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας, που δεν είναι ο Ολυμπιακός!!! 

Ας ελπίσουμε η αστυνομία να λάβει τα μέτρα της και να μην επιβεβαιωθεί τίποτα από όσα εδώ και αρκετές ώρες μας ενημερώνουν απλοί φίλαθλοι!