Αυτό ήταν το πλάνο για τον Κώστα…

Στο άκουσμα της αποστολής του αγώνα με τον Άρη, πολλοί απόρησαν που ο Φορτούνης δεν είναι μέσα στους 21 παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν άλλαξε κάτι στο όλο πλάνο. Αυτό ήταν από την αρχή. Να γυρίσει ο Φορτούνης κόντρα στην Καλαμάτα, γιατί και το ματς προσφερόταν. Η ομάδα είχε καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, εύκολο βράδυ θα είχε απέναντι στους Μεσσήνιους και το βασικό ήταν ο Κώστας Φορτούνης να πάρει κυρίως ψυχολογία.

Δεν έλεγε το πλάνο ότι θα μπει να πάρει χρόνο με τον Άρη, σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμό και μέσω των προπονήσεων το επόμενο διάστημα και παίζοντας ως αλλαγές αρχικά. Έτσι θα τον βοηθήσει ο Μαρτίνς, σε ένα πλάνο που έχει τηρηθεί άλλωστε και με τον άλλο παίκτη που είχε ρήξη χιαστών, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Να μην απορεί έτσι ο κόσμος που ο Φορτούνης δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Άρη. Δεν θα είναι και είδηση αν δεν τον υπολογίσει και με ΟΦΗ και ΑΕΚ άλλωστε. Ματς που «καίνε» και που οι αντίπαλοι θα παίξουν δυνατά.
Πηγή Gavros.gr