Άσσος στο μανίκι : Ο ρόλος του Καμπιάσο!

Άσσος στο μανίκι : Ο ρόλος του Καμπιάσο!

Ο Αργεντινός μπορεί να αποδειχθεί κρυφό χαρτί για τον Θρύλο, αναφορικά με το παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στον πελάτη.

1320116

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ύστερα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την Μπάγερν Μονάχου μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει τις απαιτήσεις των αγώνων και θα ετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα. Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον πελάτη μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται να έχει ένα κρυφό χαρτί, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αυτό, δεν είναι άλλο από τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός γνωρίζει πολύ καλά τον νέο τεχνικό του πελάτη, Αντρέα Στραματσιόνι, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν στην Ίντερ για κάποιο διάστημα.

Ναι μεν ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει τα χαρακτηριστικά που θα έχει η αντίπαλη ομάδα, ωστόσο δεν μπορεί να υπάρχει μια ξεκάθαρη άποψη, αναφορικά με τον τρόπο που παρατάσσει μια ομάδα ο Ιταλός και τον προσανατολισμό του.

Εκεί είναι που ο Καμπιάσο θα δείξει τα «φώτα» του στον προπονητή του Θρύλου, βοηθώντας και με αυτόν τον τρόπο, πέρα από το αγωνιστικό, αν χρειαστεί να αγωνιστεί.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός φυσικά και είναι κλάσεις ανώτερος από τον αντίπαλό του και θα το δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/113605-o-rolos-toy-kampiaso