Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση!

Δύο από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπου έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Κώστας Τσιμίκας.

Οι δύο Έλληνες άσοι του Θρύλου έχουν ξεκινήσει ιδανικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις και έχοντας κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας.

Βέβαια, και οι δυο τους δεν έχουν ακούσει λίγα στο διάστημα που βρίσκονται στους «ερυθρόλευκους»… Ωστόσο, βρήκαν τη δύναμη, δούλεψαν πάρα πολύ και κατάφεραν έτσι να περάσουν από την αμφισβήτηση… στην αποθέωση!

Τόσο ο μέσος του Θρύλου όσο και ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών αποτελούν βασικά «όπλα» του Πέδρο Μαρτίνς, προσφέροντας πάρα πολλές λύσεις σε άμυνα αλλά και επίθεση.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει τη φετινή σεζόν να δικαιώσουν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους της ομάδας που τους πίστεψαν, με τις εμφανίσεις τους να δίνουν αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους τους αμφισβήτησαν.

Με το ζητούμενο, πλέον, να είναι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος της σεζόν, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» με αυτό τον τρόπο να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Πηγή Gavros.gr