Αναζητά τον νέο «Ποντένσε»

Ένα από τα θέματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, για τη νέα σεζόν, μεταξύ Πέδρο Μαρτίνς και Διοίκησης του Ολυμπιακού, είναι η ενίσχυση της ομάδας με έναν ποιοτικό ακραίο χαφ-εξτρέμ, με το στιλ και τα χαρακτηριστικά, τα οποία έχει στο παιχνίδι του ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητά απαραιτήτως έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να κάνει, αυτά που έκανε ο «Σούπερμαν» του Θρύλου. Έναν ποδοσφαιριστή γρήγορο, διεμβολιστή, «μπουκαδόρο» και εν γένει ικανό να δημιουργεί συνθήκες πλεονεκτήματος, για τον Ολυμπιακό, απέναντι στους αντιπάλους, με το κοφτερό μυαλό, τη γρήγορη ποδοσφαιρική αντίληψη και την τρομερή τεχνική κατάρτιση.

Ο Μαρτίνς βασίζει πολλά στα άκρα, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ρίχνοντας το βάρος εκεί, κατάφερνε να ελευθερώνει, σε μεγάλο βαθμό, τον άξονα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αναπτύσσεται σωστά και να βρίσκει περισσότερα γκολ, τόσο από το κέντρο, όσο και από τα πλάγια. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε ότι του πάει πολύ και το 4-3-3 και για να το δουλέψει ακόμη περισσότερο, θέλει οπωσδήποτε έναν «Ποντένσε» για τα άκρα.

Πηγή Gavros.gr