20 διπλά εισιτήρια για το κύπελλο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

20 διπλά εισιτήρια για το κύπελλο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και δείτε και εσείς από κοντά τον αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης!

Το olympiacos.org σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, την Τετάρτη 08/01/2014 στις 20:00.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι να στείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση [email protected] με θέμαΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επισυνάπτοντας μια “ερυθρόλευκη” φωτογραφία σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο) καθώς και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας.

Οι 20 τυχεροί της κλήρωσης θα έχουν την δυνατότητα να δουν δημοσιευμένη την δική τους φωτογραφία καθώς και το μήνυμα τους στην νέα ενότητα του site μας RED WALL.

* Οι 20 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 07 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Καλή τύχη σε όλους.

asteraslipello2014

Δείτε τον διαγωνιμό στο http://www.olympiacos.org/