Φουστέρ: “Στόχος να γίνουμε καλύτεροι”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα “Real News”:

Για την προοπτική να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού: “Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Αγάπησα το σύλλογο, τον κόσμο, τον Πειραιά. Την Ελλάδα γενικότερα. Είμαι πολύ καλά εδώ και δεν βλέπω τον λόγο να μην τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό”.

Για τους στόχους για την επόμενη σεζόν: “Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει την ομάδα που αγαπάει να γίνεται καλύτερη. Το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε πολύ, μέσω της προετοιμασίας που έχουμε μπροστά μας, να παρουσιάσουμε τη νέα σεζόν ένα πρόσωπο πολύ πιο κοντά σε αυτό που θέλουν οι φίλοι του Ολυμπιακού”.

Για το πώς αισθάνεται ως παίκτης του Ολυμπιακού: “Το συναίσθημα είναι ιδιαίτερο και δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Ξέρεις ότι είσαι στο μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και αυτό σε γεμίζει υπερηφάνεια”.

Για την έφεσή του στο σκοράρισμα: “Είναι δουλειά μου να παίζω γι’ αυτή την ομάδα. Για το λόγο αυτό, όταν η ομάδα κινείται στο γήπεδο, προσπαθώ να ακολουθώ τις κινήσεις που κάνουν οι συμπαίκτες μου. Με τον τρόπο αυτό, όταν η ευκαιρία δημιουργείται και δεν προέρχεται από δική μου πάσα, λόγου χάρη, προσπαθώ και φροντίζω να κινούμαι σωστά ώστε να την εκμεταλλευτώ. Αρκετές φορές τα καταφέρνω κι έχει αποτέλεσμα”.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: “Κάναμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό και δείξαμε ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουμε και μέχρι τον τελικό. Είμαστε καλή ομάδα, η οποία παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ξεπερνώντας τις δυσκολίες. Επικριτές υπάρχουν πάντα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.