Σέποβιτς: «Είχα πολύ καλή απόδοση»

scepovic

Ο Μάρκο Σέποβιτς έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό και το 5-1 του Ολυμπιακού, όπου πέτυχε δυο γκολ στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο ίδιος τόνισε μετά το ματς: «Πολύ ευχαριστημένος σήμερα. Νιώθω πως είχα πολύ καλή απόδοση και είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός πως έχω βάλει δύο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος και από την γενικότερη επίδοση της ομάδας σήμερα, από το σκορ το τελικό. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα, είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των συμπαικτών μου γιατί με βοηθάνε να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και πιστεύω πως σύντομα θα είμαι έτοιμος να δώσω όσα περισσότερα μπορώ».

Για τους Σαβιόλα και Μήτρογλου είπε: «Ο Σαβιόλα είναι ένας από τους παίκτες που έχει παίξει στις σημαντικότερες ομάδες. Είναι στην κορυφή. Και ο Μήτρογλου, επίσης, είναι ένας επιθετικός πολύ καλός, ο οποίος συνηθίζει να βάζει δύο και τρία γκολ. Έχει να μάθει πολλά από αυτούς. Αυτή την στιγμή είναι τρίτος στην σειρά, θέλει να μάθει από αυτούς και γιατί όχι μία μέρα να γίνει ο πρώτος».