Πρώτη για Ολαϊτάν!

c910784301dd350077de6fea5be03f00_L

Στην διάθεση του Μίτσελ τέθηκε από το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7) ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος μετέβη στην Αυστρία και πήρε μέρος στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας.

Ο νεαρός Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, είχε μερικές μέρες άδεια παραπάνω, λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται στην Τουρκία και την Τετάρτη το μεσημέρι ταξίδεψε στο Ζέεφελντ και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Βέροιας μετείχε στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας, όπου το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ συνεχίστηκε με στρέτσινγκ και αερόβιο πρόγραμμα για την ευλυγισία.

Μοναδικός απών από το πρόγραμμα ήταν ο Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος παρέμεινε στο ξενοδοχείο, καθώς υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση και κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς λόγους να μην μετάσχει στο πρόγραμμα.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, με τρίτη προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:30.

onsports.gr