Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα

poumaa

Οι νέες φανέλες και όλος ο προπονητικός ιματισμός της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2013 -2014 είναι διαθέσιμα από τα επίσημα καταστήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Red Stores («Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης» & Μοναστηράκι), από το redstore.gr & το δίκτυο επίσημων συνεργατών της PUMA.

Η βασική φανέλα της οποίας η σχεδίαση βασίζεται στη κλασσικά ερυθρόλευκα χρώματα, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες στιλιστικές λεπτομέρειες οι οποίες συνδυάζουν το κλασσικό με το μοντέρνο. Η λαιμόκοψη είναι μία μίξη τύπου V και του κλασικού στρογγυλού σχήματος, το οποίο προσδίδει στην εμφάνιση μια ξεχωριστή εικόνα, ενώ στη κόκκινη ρίγα έχει προστεθεί μια χρυσή λωρίδα συμβολίζοντας τον επετειακό χαρακτήρα της εμφάνισης μιας και φέτος για πρώτη φορά υπάρχει το 4ο αστέρι που στεφανώνει το σήμα της ομάδας μας!

Εκτός από τις σχεδιαστικές καινοτομίες της, η εμφάνιση ξεχωρίζει και για τη ποιότητα της. Για μέγιστη άνεση, είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα προσφέροντας άριστη διαχείριση της υγρασίας προς όφελος του αθλητή. Η εμφάνιση ανήκει στη συλλογή KING και περιλαμβάνει την τεχνολογία dryCELL, η οποία είναι ανάμεσα στις κορυφαίες τεχνολογίες στο χώρο της αθλητικής ένδυσης.

Εκτός από την ερυθρόλευκη εμφάνιση η PUMA λανσάρει επίσης και τις νέες εμφανίσεις για τους εκτός έδρας αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την πρώτη να έχει ένα σκούρο denim σχέδιο με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ η δεύτερη εκτός έδρας εμφάνιση σχεδιάστηκε στα χρώματα του κόκκινου και του άσπρου με ανάγλυφες κάθετες ρίγες στα ίδια πάντα πρότυπα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.