Πάντελιτς: «Έχω τρία χρόνια μπάλας ακόμα»

 

Ο Μάρκο Πάντελιτς βρέθηκε στη Γερμανία για φιλικό παιχνίδι και υποστήριξε πως περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του, τονίζοντας ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια ποδόσφαιρο.

«Θα δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα τι θα γίνει με το μέλλον μου. Έχω στα χέρια μου κάποιες προσφορές, όμως δεν έχω τίποτα το οριστικό και το τελειωτικό. Έχω ακόμα χρόνο για να ξεκαθαρίσω το τι θα κάνω τη νέα χρονιά. Σίγουρα, θέλω να παίξω άλλα τρία χρόνια μπάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο (08/06) σε εκδήλωση για τον άλλοτε άσο της Καβάλας, Άλεξ Άλβες, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Στη συνέχεια, ο Πάντελιτς είπε: «Βέβαια, αργότερα θα με χαροποιήσει το να ασχοληθώ με οργανωτικά θέματα του ποδοσφαίρου. Από την στιγμή που έχω πάρει πτυχίο μάνατζμεντ για το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις κάποια στιγμή στο μέλλον γι’ αυτό. Σκοπεύω, επίσης, τον Σεπτέμβριο να πάρω δίπλωμα προπονητή, μόνο και μόνο, όμως, για να δω το πως είναι και το πως νιώθει ένας τεχνικός».

Όσο για το αν έχει μιλήσει με γερμανικές ομάδες, απάντησε: «Με γερμανικές ομάδες δεν έχω μιλήσει. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος για τη Χέρτα Βερολίνου και το γεγονός πως ανέβηκε ξανά στην Bundesliga. Η ομάδα έχει αποκτήσει δυναμική και σταθερότητα και δείχνει να την περιμένει λαμπρό μέλλον».

 

Πηγή: Onsports.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0