Ο νικητής του Olympiacos Free Kicks (video)

ccf5e30c782a56c412a79af05fec1184_L

Το όνομα του νικητή του τουρνουά Olympiacos Free Kicks ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, με τον φίλαθλο της ομάδας να κερδίζει μια υπογεγραμμένη φανέλα του Χαβιέρ Σαβιόλα.

Η ανακοίνωση:

«Ο νικητής του τουρνουά Olympiacos Free Kicks!

Δείτε στο OlympiacosTV τον νικητή που κέρδισε την υπογεγραμμένη φανέλα του Σαβιόλα, μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος!
Ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά του Olympiacos Free Kicks έφτασε στο τέλος του και είχαμε ένα νικητή.

Ο… πρώτος τον πρώτων ήταν ο φίλος της ομάδας μας με το ψευδώνυμο Kostas FΙ, που κατάφερε να συγκεντρώσει 7.341.115 πόντους!

Το τελευταίο τουρνουά είχε σαν δώρο μια υπογεγραμμένη φανέλα του Χαβιέρ Σαβιόλα, δώρο που απέκτησε μετά από προσπάθεια ο Κώστας.

Το ερυθρόλευκο παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε και εσείς και να πάρετε μέρος στο επόμενο τουρνουά που σίγουρα θα έχει ένα νέο εκπληκτικό έπαθλο.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τους τρόπους για να κατεβάσετε το παιχνίδι στις ηλεκτρονικές σας συσκευές αλλά και να παίξετε από τον υπολογιστή μέσω της web version.

Μην χάνετε στιγμή πάρτε και εσείς μέρος!

Ο νικητής του τελευταίου διαγωνισμού μίλησε στην κάμερα του OlympiacosTV κατά την παραλαβή του επάθλου του, τόσο για την επιτυχία του όσο και για τις εντυπώσεις του από το ψηφιακό μας παιχνίδι.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ο επόμενος νικητής μπορείς να είσαι εσύ! Παίξε στο Olympiacos Free Kicks, βάλε τα περισσότερα γκολ και κέρδισε πλούσια δώρα!»

Δείτε το βίντεο: