Νέο συμβόλαιο σε Μήτρογλου!

mitroglou1

Μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ αναμένεται ο Βαγγέλης Μαρινάνης να συναντηθεί με τον Κώστα Μήτρογλου για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες του Αντώνη Καρπετόπουλου που μετέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ βρίσκεται στο Λονδίνο και θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα, συνεπώς οι εξελίξεις για την υπόθεση του διεθνούς επιθετικού μετατίθενται μετά την τελευταία αγωνιστική του Champions League και πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θέλει να «εκμεταλλευτεί» το γεγονός πως ο 25χρονος παίκτης, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγου, είναι τραυματίας και να του δείξει με αυτό τον τρόπο πως τον υπολογίζει – όχι μόνο στις καλές του μέρες – αλλά και τώρα που περνάει δύσκολα με τον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Πρόθεση του κ. Μαρινάκη είναι να προσφέρει νέο συμβόλαιο (το τρέχον λήγει το 2016) στον «πιστολέρο» με βελτιωμένες αποδοχές και αυξημένη τη ρήτρα, η οποία τώρα ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ.

Το παραπάνω ποσό θεωρείται πως μπορεί να καλυφθεί εύκολα από τους επίδοξους «μνηστήρες» και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εκτιμά πως ο Μήτρογλου αξίζει περισσότερα από την υπάρχουσα ρήτρα αποδέσμευσης.

Πηγή: Sport-fm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0