Νέος χορηγός στην φανέλα η Unicef;

Στον πόλεμο του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ δύσκολα θα βρεθεί λύση σχετικά με τη χορηγία από τον Οργανισμό. Στις τάξεις της ΠΑΕ μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μπει στη φανέλα κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα και μάλιστα το όνομα της Unicef είναι αυτό που έχει έρθει στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επικοινωνία με την UNICEF για να μπει στην εμφάνισή τους, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα με στόχο την στήριξη των παιδιών και μητέρων που έχουν ανάγκη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τονίσει ότι θα κάνουν προσπάθεια για μία τέτοια συμφωνία μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην υπόθεση του ΟΠΑΠ και ήδη έχουν αρχίσει τις επαφές με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα μετάσχουν και στην πρωτοβουλία του Παναιτωλικού για την εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο περιθώριο του μεθαυριανού αγώνα και θα δώσουν τρεις υπογεγραμμένες φανέλες.

Το RedVoice σας παρουσιάζει 3 διαφορετικές φανέλες (δύο με κενό, και μια χωρίς) με το πως θα ήταν εμφανισιακά η φανέλα του Θρύλου.

 

el6w6w

unisef

 

889-1558-thic2kbox

Share and Enjoy !

0Shares
0 0