Μπονγκ: «Ψηλά στο Champions League»

1018265(2)

Πολύ καλός ήταν ο Γκαετάν Μπονγκ στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και ο Καμερουνέζος μπακ δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μπονγκ εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ επισήμανε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει καλή πορεία στο Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπονγκ:

Γκαετάν, πρώτο σου ματς, μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού; Τα πρώτα συναισθήματα;

«Ήταν υπέροχο. Αγωνιζόμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικό κοινό και σίγουρα θα είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο έρχεται να μας αντιμετωπίσει στην έδρα μας. Φυσικά πίεση υπάρχει και για εμάς, αλλά είναι καλή πίεση, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Ο κόσμος θέλει να παίξουμε καλά, να νικήσουμε και αυτό είναι φυσιολογικό».

Εσύ, πάντως, καθόλου… πιεσμένος- αγχωμένος δεν φάνηκες στον αγωνιστικό χώρο, έτσι;

«Όχι, δεν είχα άγχος, όλα πήγαν καλά και πρέπει να πω ότι όλα τα παιδιά με βοήθησαν για να συμβεί αυτό. Μου είχαν μιλήσει και πριν το ματς, όλα κύλησαν ομάδα και είμαι ευτυχισμένος για την νίκη».

Αγωνίζεσαι σε μία ομάδα που έχει στόχο τόσο το νταμπλ, όσο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι καλό στο Champions League;

«Αν δουλέψουμε καλά όλα είναι πιθανά, μπορούμε να πάμε ψηλά στο Champions League. Είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ κι εγώ, αλλά προς το παρόν το θέμα είναι να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα στα ματς που έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, και μετά να δούμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας και να δώσουμε ό,τι μπορούμε και σε αυτό το θεσμό».

Θα μας κάνει κι ένα σχόλιο με… μία λέξη για την εντύπωση που σου άφησε ο κόσμος του Ολυμπιακού;

«Φανταστικοί. Απλά… Μας δίνουν μεγάλη ώθηση και είναι χαρά να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό».