Μίτσελ: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

michel_paok

Περιχαρής ήταν ο Μίτσελ μετά το ευρύ 4-0 με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην κάμερα της Nova:

Για το «3X3» του Ολυμπιακού αυτήν την εβδομάδα: «Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ‘μακάρι να τελειώσει η εβδομάδα’. Δεν μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική. Θα προσπαθήσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, να αποκτήσουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε και δεν ασχολούμαι με τα όσα γράφονται και με τις κριτικές για τον Ολυμπιακό. Ήταν τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά για μας, αλλά αν δεν υπήρχε η αυτοπεποίθηση των παικτών δε θα έρχονταν αυτά τα αποτελέσματα».

Για τον Κάμπελ: «Σήμερα παίξαμε και σαν ομάδα. Δε χάσαμε τον έλεγχο καθόλου και το πλάνο ήταν να ελευθερωθεί από εκείνη την πλευρά ο Καμπέλ. Το πλάνο βγήκε και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το γκολ του Σαβιόλα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Κάμπελ και αυτό το κάναμε επίσης πολύ καλά».

Για το θέαμα: «Δε σταμάτησα ποτέ να θέλω να κερδίζω. Δε συμβιβάστηκα ποτέ, πάντα κυνηγούσα τη νίκη, και είμαι χαρούμενος που ακολουθούν και οι παίκτες την ίδια νοοτροπία».

Για τον Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου έχει προτερήματα, πολύ καλά στοιχεία, προσπάθησε να τα δουλέψει και να τα βελτιώσει και με όλο τον σεβασμό δεν είναι παίκτης μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι Ευρωπαίος. Δεν είναι μόνο ο Μήτρογλου, είναι ο Μανιάτης, ο Σάμαρης και άλλοι παίκτες που δε θέλω να αφήσω έξω».

Για τα καλά αποτελέσματα: «Πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την πρόοδο γιατί δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν έχει κριθεί η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Στο προηγούμενο δεν παίξαμε τόσο καλά, με την Μπενφίκα ήμασταν όπως έπρεπε, όπως και σήμερα, και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που βρισκόμαστε εδώ».