Κάκωση ο Σιόβας

siovas

Από ήπια κάκωση, η οποία του έχει κάνει οίδημα, ταλαιπωρείται ο Δημήτρης Σιόβας μετά τον επαναληπτικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία.

Ο δυναμικός αμυντικός του Ολυμπιακού εξετάστηκε την Τετάρτη (20/11) από τον γιατρό των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Θέο στο Θεραπευτήριο Metropolitan και τα νέα ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστα, μιας και η κλινική του εικόνα δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, ο διεθνής άσος έλαβε τις απαραίτητες οδηγίες από το ιατρικό τιμ της ομάδας και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ούτως ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (20/11) επέστρεψαν και οι διεθνείς του Ολυμπιακού στις προπονήσεις και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που γυμνάστηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις παιχνιδιού και αμυντικής λειτουργίας.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον αγώνα του Σαββάτου (23/11) με τον Πανθρακικό θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (21/11) με μία προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 11:00.

Πηγή:onsports.gr