Η προπόνηση της Τετάρτης

Με ακόμη περισσότερα πρόσωπα, λόγω της επιστροφής διεθνών ποδοσφαιριστών στο Ρέντη, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους μόνο το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και για αυτό προετοιμάζονται με αρκετή ένταση, στο αθλητικό κέντρο της ομάδα μας.

Το πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη άρχισε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας, στις οποίες οι αθλητές χρησιμοποιούσαν και βάρη, αλλά έκαναν και σπριντ. Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο βάζοντας και την μπάλα, την οποία αρχικά κοντρόλαραν και εν συνεχεία σούταραν σε μικρά τέρματα, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο πλέον την άσκησή τους.

Συνέχισαν παίζοντας «κορόιδο», δουλεύοντας τη γρήγορη μεταβίβαση και την πίεση για να επιτύχουν το «κλέψιμο», ενώ ακολούθως έκαναν ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ, σε μεγαλύτερο χώρο. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν με προσήλωση στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και αυτός ο τομέας «δουλεύτηκε» εντατικά και σήμερα από τον κ. Μίτσελ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας ικανοποιητικά την αποκατάστασή του. Αύριο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0