Ζαρντίμ: «Ευχαριστώ για το μετάλλιο…»

6e8923497cffee15d9de5458fe9298fe_L

Ο Πορτογάλος τεχνικός ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι του έστειλε μετάλλιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς στην αρχή της σεζόν ήταν αυτός που καθόταν στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

«Ευχαριστώ πολύ. Δείχνει ότι αναγνωρίζουν και τιμούν τα όσα προσέφερα στην ομάδα στο δρόμο για το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και πρόσθεσε: «Ναι είναι αλήθεια ο Ολυμπιακός μου έστειλε το μετάλλιό μου. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο για την κίνηση αυτή. Ήταν πολύ ωραία και τους ευχαριστώ όλους στη διοίκηση και όχι μόνο. Δείχνει ότι αναγνωρίζουν και τιμούν τα όσα προσέφερα στην ομάδα στο δρόμο για το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο να είσαι πρωταθλητής και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όχι δεν μισώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όχι δεν μισώ τον Ολυμπιακό όπως λένε. Φυσικά και στεναχωρήθηκα που διακόπηκε η συνεργασία μας και έφυγα στη μέση της σεζόν. Ήθελα να τελειώσω αυτό που άρχισα. Ήθελα να τελειώσω αυτό που άρχισα. Ήθελα να τελειώσω τη δουλειά μου. Δεν πίστεψα ότι θα φύγω. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μισώ την ομάδα. Κάθε άλλο. Μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός και δεν το ξεχνώ αυτό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα στην Ελλάδα».

Ενώ, τέλος, για το μέλλον του, σχολίασε: «Έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά για να δω τι γίνεται στην αγορά. Προς το παρόν ξεκουράζομαι αλλά παράλληλα, ψάχνω την επόμενη ομάδα της καριέρας μου. Θα δούμε. Προς το παρόν δεν έχω κάτι σαφές. Περιμένω την κατάλληλη πρόταση».