Για 2η χρονιά η Brooks Brothers ντύνει τον Ολυμπιακό

2olympiacosbrooksddd_163

 

Για δεύτερη χρονιά, συνεχίζεται με επιτυχία η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την BROOKS BROTHERS, η οποία είναι και για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ της ομάδας.

Οι παίκτες της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, το προπονητικό team καθώς και τα Στελέχη, θα φορούν και φέτος, ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα της BROOKS BROTHERS, που την καθιστούν συνώνυμο της ποιοτικής ανδρικής ένδυσης παγκοσμίως : το φημισμένο κοστούμι Brookscool σε navy blue απόχρωση, το μοναδικό non-iron πουκάμισο, και την χαρακτηριστική ριγέ γραβάτα της BROOKS BROTHERS.

Η ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, επισφραγίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της BROOKS BROTHERS.

Ο Πρόεδρος της BROOKS BROTHERS κος Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, συνεχάρη την ομάδα για την περσινή της επιτυχία και τόνισε ότι : «είναι πολύ σημαντικό για την BROOKS BROTHERS ότι κατά το πρώτο έτος της συνεργασίας, ο Ολυμπιακός κατέκτησε για άλλη μια φορά την 1η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 40 πρωταθλήματα».

Επεσήμανε ότι η BROOKS BROTHERS παραδοσιακά – εδώ και δύο σχεδόν αιώνες- ντύνει αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή. Τέλος, ευχήθηκε μια επιτυχημένη πορεία και φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ανακοίνωσε τη λειτουργία ενός νέου καταστήματος BROOKS BROTHERS που αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στονΠειραιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κος Γιάννης Βρέντζος, ευχαρίστησε την BROOKS BROTHERS για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην άψογη εικόνα της ομάδας.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0