Βερντού: Πρόταση ανανέωσης από Εσπανιόλ

88(1)_600_337

Ο Βερντού -μαζί με τον Μισίμοβιτς- αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Μίτσελ για τη θέση του επιτελικού μέσου, ωστόσο η περίπτωσή του παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα.

Ο 30χρονος ισπανός, το συμβόλαιο του οποίου με την Εσπανιόλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, έχει “αλμυρό” κασέ (ειδικά για την περίπτωση, που θα έρθει στην Ελλάδα), ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Τα ΜΜΕ στην Ισπανία υποστηρίζουν πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Primera Division, ενώ πλέον στο παιχνίδι μπαίνει δυνατά η ομάδα του, καθώς του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης.

Ο Βερντού βρίσκεται τέσσερα χρόνια στην Εσπανιόλ και όπως ο ίδιος δήλωσε θα μπορούσε να μείνει πολλά ακόμα. Ξεκαθάρισε επίσης πως μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει, με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα να χρονολογούνται μετά το ματς με τη Θέλτα, με το οποίο πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Ερωτηθείς για την πρόταση ανανέωσης ο Βερντού απάντησε πως “ευτυχώς αυτό διορθώνει τα πάντα καθώς δεν το κρύβω ότι μπορώ να μείνω για χρόνια στην ομάδα”, ενώ πρόσθεσε πως “η απόφασή μου πλέον είναι θέμα ημερών”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0