Βρέντζος: “Κανένα στοιχείο εναντίον Μαρινάκη”

Βρέντζος: “Κανένα στοιχείο εναντίον Μαρινάκη”

Μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου της Super League, ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση με την Βέροια και ό,τι πρέπει να απαντηθεί θα απαντηθεί στον ανακριτή (video).

vrentzos

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Βρέντζου:

“Η οποιαδήποτε πρόταση για αναβολή αποσκοπούσε απλώς πρακτικά στη μη διεξαγωγή, σε σωστό χρόνο, των πλέι οφ, ώστε να μην προκύψουν οι θέσεις από δύο έως πέντε, μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Όσον αφορά στο θέμα της πειθαρχικής δίωξης σε σχέση με τον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια, και παρότι εμείς έχουμε επιλέξει να μην σχολιάζουμε τις εξελίξεις στη δικαιοσύνη, γιατί σεβόμαστε τη λειτουργία της, θα ήθελα να επισημάνω ότι όπως προκύπτει από το σύνολο της δικογραφίας που αφορά σε αυτή την υπόθεση, και πρακτικά μιλάμε για τις καταθέσεις Μελισσανίδη, Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, δεν υπάρχει κανέναν στοιχείο που ενοχοποιεί ή εμπλέκει έστω, τον κ. Μαρινάκη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οπότε θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για πειθαρχική δίωξη του κ. Μαρινάκη για αυτό το θέμα. Όσον αφορά στο θέμα της ποινικής διαδικασίας είμαστε σε μία φάση που η διαδικασία πρέπει να είναι απόρρητη. Θα έπρεπε να το σεβαστείτε όλοι αυτό. Δεν γίνεται να δικαζόμαστε στα κανάλια και στα site.

Δεν θα συνεχίσουμε να μπούμε να σχολιάσουμε, να απαντάμε και να “απολογούμαστε”. Και έχει γίνει και λίγο κουραστικό τα νομικά μας τμήματα να καταθέτουν μηνύσεις και αγωγές οι οποίες μέχρι τώρα δικαιώνονται πλήρως. Ό,τι είναι να απαντηθεί στον κ. Ανδρεάδη, θα απαντηθεί στον κ. Ανδρεάδη. Σε κανέναν άλλο”.