Βετεράνοι : «Ζήτω ο Ολυμπιακός»!

Βετεράνοι : «Ζήτω ο Ολυμπιακός»!

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση για τα γενέθλια του συλλόγου…

veteranoi

Οι άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά, εξέδωσαν ανακοίνωση για τα γενέθλια του συλλόγου:

«90 χρόνια θρυλικής ιστορίας! 90 χρόνια γεμάτα υπερηφάνεια, συγκινήσεις, τίτλους, «μάχες», χαρές, λύπες. 90 χρόνια αγάπης και λατρείας για τον μεγαλύτερο σύλλογο του Πειραιά, της Ελλάδας και από τους μεγαλύτερους όλου του πλανήτη, με τα εκατομμύρια φιλάθλους σε κάθε γωνιά του κόσμου που ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό και έχουν το Θρύλο, με το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο και τα ερυθρόλευκα χρώματα, ως δική τους οικογένεια.

90 χρόνια με πρωταθλήματα και με το γήπεδο – θρύλος, το μυθικό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που στον ουρανό του ζουν τα 21 ηρωικά παιδιά της Θύρας 7 μαζί με τις θρυλικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Και εμείς, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πάντα κοντά και δίπλα στην ομάδα μας, γεμίζουμε ρίγη συγκινήσεως όταν ακούμε το «Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου» να δονεί την ατμόσφαιρα των γηπέδων.

Σε ευχαριστούμε «Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ, Δαφνοστεφανομένε, μεγάλε και τρανέ» για ότι μας προσφέρεις αυτά τα γεμάτα ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ 90 χρόνια.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!».