Το air-condition, η ψύξη, ο πυρετός του Εμβιλά και το «θα προπονηθώ την Τετάρτη» – Σκέψεις Κορμπεράν για Κούντε, Ρέτσο

Το air-condition, η ψύξη, ο πυρετός του Εμβιλά και το «θα προπονηθώ την Τετάρτη» – Σκέψεις Κορμπεράν για Κούντε, Ρέτσο

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Γιαν Εμβιλά έπεσε… θύμα του κλιματιστικού, δεν προπονήθηκε, το βράδυ ήταν καλύτερα, είπε ότι θα προπονηθεί και θα είναι έτοιμος για Ναντ. Ο Κορμπεράν ψάχνεται.
Ο ενθουσιασμός για την άφιξη του Μαρσέλο δεν αποπροσανατολίζει τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα των ομίλων του Europa League για τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ναντ. Ισως το πιο δύσκολο ξεκίνημα στη διοργάνωση, στο οποίο υπάρχει ο κίνδυνος να μην ξεκινήσει από την αρχή ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Εμβιλά δεν τραυματίστηκε στην προπόνηση. Δεν έχει κάποιο χτύπημα ή κάτι μυϊκό, που να προήλθε από το πρόγραμμα στο Ρέντη. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος, έχασε την προπόνηση της Τρίτης, λόγω… air-condition. Για την ακρίβεια, λόγω των προβλημάτων που του προκάλεσε το κλιματιστικό. Προβλήματα που αφορούν σε μια πολύ ενοχλητική ψύξη, αλλά και σε ένα κρύωμα που τον ταλαιπωρεί. Για την ακρίβεια, τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Και του προκάλεσε πυρετό. Κάτι που φαίνεται ότι αντιμετωπίστηκε.

Δείτε την συνέχεια εδώ