«Τι συμβαίνει με τον Καμπρέρα και τον Ολυμπιακό» – Τι λένε οι Ισπανοί

«Τι συμβαίνει με τον Καμπρέρα και τον Ολυμπιακό» – Τι λένε οι Ισπανοί

Δείτε την εκπομπή μας

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Εσπανιόλ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού – Ο Αντόνιο Κορδόν και το «παραθυράκι» που μπορεί να φέρει άμεσα τον έμπειρο σέντερ μπακ στο λιμάνι.
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Λεάντρο Καμπρέρα, με την «mundodeportivo» να αναφέρεται στο ενδιαφέρον του πειραϊκού συλλόγου για τον 32χρονο σέντερ μπακ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10».

«Το όνομα του Λεάντρο Καμπρέρα βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από την Ισπανία, την Τουρκία, το Μεξικό, τη Βραζιλία και την Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ήδη κίνηση για την απόκτησή του», αναφέρει η «mundodeportivo» μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα η ισπανική ιστοσελίδα κάνει ειδική αναφορά στην παρουσία του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό.

«Ο Αντόνιο Κορδόν, ο νέος αθλητικός διευθυντής του πειραϊκού συλλόγου, θέλει τον Καμπρέρα για την άμυνα της ελληνικής ομάδας. Όμως, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς η Εσπανιόλ δεν έχει αθλητικό διευθυντή, μετά την απόλυση του Ντομίνγκο Κατόιρα. Ο αντικαταστάτης του ακόμα δεν έχει βρεθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου, αλλά και οι παράγοντες των υπόλοιπων συλλόγων που θέλουν ποδοσφαιριστές της Εσπανιόλ, θα πρέπει να είναι υπομονετικοί», τονίζει η «mundodeportivo».

Πάντως, οι Ισπανοί αναφέρονται επίσης στο «παραθυράκι» που υπάρχει και το οποίο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αποκτήσει τον Καμπρέρα με διαδικασίες… fast track. Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, χάρη σε μια «λεπτομέρεια» που υπάρχει στο συμβόλαιο του (και όχι μόνο στο δικό του), οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να κάνουν δικό τους τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo με βάση τις τρέχουσες συμφωνίες, μια σειρά από ποδοσφαιριστές της Εσπανιόλ από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε μπορούν να φύγουν άμεσα από την ομάδα δίχως διαπραγμάτευση, μέσω ετήσιου δανεισμού. Αν βρεθεί ομάδα που καλύπτει το συμβόλαιο τους στο 100% τότε αναχωρούν άμεσα δίχως να χρειαστεί να δώσουν… λογαριασμό για την επιλογή τους. Αυτό το «παράθυρο» στα συμβόλαια είναι ανοιχτό ως τις 10 Ιουλίου.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/2416972/ti-symveni-ton-kabrera-ke-ton-olybiako-ti-lene-ispani/