Θρυλικές ξεναγήσεις κατά τις «Ημέρες Θάλασσας»

Θρυλικές ξεναγήσεις κατά τις «Ημέρες Θάλασσας»

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει ενεργά στις «Ημέρες Θάλασσας» που λαμβάνουν χώρα στον Πειραιά, ενώ διοργανώνονται ξεναγήσεις και στο Μουσείο.

1132020

Ο Ολυμπιακός, συνώνυμο του Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας στον Πειραιά σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στην ένδοξη 90χρονη ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι χορηγός των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας» που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας!

Η ξενάγηση αρχίζει στο Μουσείο με ιστορίες που αφηγούνται οι φωτογραφίες, οι φανέλες, τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα και συνεχίζεται στο σύγχρονο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δύο ωριαίες ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11:00 και στις 13:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θέσεις περιορισμένες. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2104800921 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]

Οι «Ημέρες Θάλασσας» άρχισαν και σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο Μουσείο και στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»! Ο Πειραιάς και ο Θρύλος είναι ένα! Έννοιες οι οποίες συμπληρώνουν η μία την άλλη και πάντα θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί!

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην πόλη του Θρύλου, τον Πειραιά, κατά τις «Ημέρες Θάλασσας»!

emd_1