Θεοδωρίδης: «Ας αφήσουν την καραμέλα της διαιτησίας»

Θεοδωρίδης: «Ας αφήσουν την καραμέλα της διαιτησίας»

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία δικαιολογία για αυτή την ήττα.

221538

Καμία απολύτως δικαιολογία δεν έχει ο Παναθηναϊκός για την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη, καθώς αυτά τα ντέρμπι είναι δύσκολα και λίγο αμφίβολα. Δεν έχουν να πουν τίποτα και σε καμία περίπτωση. Ούτε για διαιτησία δεν έχουν να πουν τίποτα. Να κάτσουν να δουν ξανά το ματς 100 φορές. Αν είναι ας παίζει διαιτητής ο Αλαφούζος. Άκουσα προσεκτικά τι είπε. Επιτέλους ας μη μιλάει αόριστα και λέει απίθανα πράγματα. Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό διαφημίζουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και την Τετάρτη με τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους που υπήρξε παγκόσμια προβολή είμαι σίγουρος πως θα είχαν θλίψη και κατήφεια. Το μόνο που έχουν είναι πικρία, ενώ κάνουν συνέχεια κακόβουλα σχόλια μέσα από δίκες, δικής τους εμπνεύσεως. Ας κοιτάξει ο κύριος Αλαφούζος να μεγαλώσει τον Παναθηναϊκό γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα να είναι σε αυτή την κατάσταση. Είναι ντροπή και ας σταματήσει να κάνει τον κακομοίρη.

Ας αφήσουν την καραμέλα της διαιτησίας. Δεν θα αφήσουμε τον κύριο Αλαφούζο να διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ζήτω στον Ολυμπιακό, στα παιδιά του και στον πρόεδρό μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, παίρνοντας βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι συνέχεια να βλέπουμε φαντάσματα. Επειδή έχω κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, τον διαβεβαιώνω πως όλα κατακτήθηκαν με ιδρώτα και μάλιστα μερικά από αυτά ήρθαν με τη βοήθεια του μέγα Ολυμπιακού, πατέρα του Γιάννη, Αριστείδη Αλαφούζου. Τότε με βοήθησε να πάρω ένα πρωτάθλημα και σε εκείνον υποκλίνομαι, τον μεγάλο Αριστείδη Αλαφούζο».