Στην Καμπάνια κατά των διακρίσεων ο Θρύλος

Στην Καμπάνια κατά των διακρίσεων ο Θρύλος

Στην καμπάνια «Football People» της FARE κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού παίρνει μέρος η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

164038

Ένα ωραίο μήνυμα προωθεί η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω και της επίσημης σελίδας της στο Facebook.

Έτσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία γράφει «Football People», με την οποία κινείται ενεργά, στέλνοντας ένα μήνυμα κατά των διακρίσεων.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος θα συμμετάσχει σε καμπάνια της FARE, η οποία ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται στις 23/10. Όλο αυτό το διάστημα, θα γίνουν πολλές δραστηριότητες, που ο σκοπός τους θα είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου του ποδοσφαίρου πάνω σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα.

Η καμπάνια ονομάζεται «Football People», όπως γράφει και η φωτογραφία. Σύλλογοι όλου του κόσμου θα στοχεύσουν στα εξής θέματα.

Πρώτα απ’ όλα στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των ανθρώπων για φαινόμενα διακρίσεων στον χώρο του ποδοσφαίρου, στη δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου, με αποτέλεσμα να έρχονται σε επαφή όλοι οι ποδοσφαιρικοί φορείς και τέλος, στην ανάπτυξη ιδεών και νέων πρακτικών, ούτως ώστε να αποκλειστεί η πρόκληση τέτοιων δυσάρεστων φαινομένων.

Η εξάλειψη όλων των μορφών διακρίσεων, είτε αυτές είναι ο ρατσισμός, είτε διακρίσεις των δύο φύλων ή απέναντι σε άτομα με ειδικές ικανότητες, είναι ο κύριος σκοπός.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα βοηθήσει στην μετάδοση των συγκεκριμένων μηνυμάτων με κάθε δυνατό τρόπο, αφού πάντα είναι πιστός σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.