Σάββας Θεοδωρίδης : «Αν μας τιμωρήσει η UEFA, χαθήκαμε»

Σάββας Θεοδωρίδης : «Αν μας τιμωρήσει η UEFA, χαθήκαμε»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στον Σταύρο Κοντονή ο Σάββας Θεοδωρίδης με δηλώσεις του.

savas theodoridis

Μπορεί να γιορτάζει η μισή Ελλάδα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, αλλά ο κίνδυνος του ποδοσφαιρικού Grexit εξακολουθεί να παραμένει. Μιλώντας σχετικά με αυτό το θέμα, ο Σάββας Θεοδωρίδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον Σταύρο Κοντονή, σημειώνοντας πως αν η UEFA αποκλείσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε… χαθήκαμε.

«Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν μια εκπληκτική γιορτή, 35.000 κόσμος και άλλοι τόσοι απ’ έξω χάλασαν το σύμπαν, ευγενικά, αθλητικά και φανέρωσαν το μεγαλείο της ομάδας σε αντίθεση με άλλους φιλάθλους που μπαίνουν στα γήπεδα. Θέλω να απευθυνθώ στον Υπουργό Αθλητισμού. Πρέπει να ξέρει ότι τέτοιες γιορτές θα εκλείψουν, εάν μας τιμωρήσει η UEFA, χαθήκαμε. Θα είναι το τραγικότερο λάθος. Εγώ μιλάω με στοιχεία», ήταν τα λόγια του Θεοδωρίδη, που συνέχισε.

«Είμαστε στην ΕΠΟ πολλά χρόνια και πάω στο 2004 που έλαμψε το άστρο της Ελλάδας. Η ΕΠΟ το πέτυχε αυτό ενάντια σε πολλές συνθήκες, η Αγγλία δεν το έχει κατακτήσει ποτέ. Είμαστε ενωμένοι και τα είχαμε πολύ καλά με την UEFA, μας υπολόγιζε η UEFA. Αυτές οι δόξες θα λείψουν, η μικρή Ελλάδα έκανε το θαύμα της και ελπίζω να το ξανακάνει. Όλοι αυτοί θα είναι υπόλογοι. Αναφέρονται όλοι μόνο στον Ολυμπιακό και όχι στις άλλες μεγάλες ομάδες, εύχομαι εμείς να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα γιατί είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια και να φωτίσει ο Θεός τους 300 να μην κάνουν αυτό το λάθος».

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/95708-laquo-an-mas-timwrhsei-h-uefa-xathhkame-raquo