Προτελευταία «στροφή» στην προετοιμασία!

Προτελευταία «στροφή» στην προετοιμασία!

Συνεχίζεται στο Ρέντη η δουλειά για το ματς με τον Παναθηναϊκό, επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς και ανεβαίνει ακόμη περισσότερο ο ρυθμός.

proponisi (2)

Προτελευταία προπόνηση εκείνη της Πέμπτης, για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενόψει του ματς του Σαββάτου (19:30) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Έχοντας, πλέον, όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του, ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε σήμερα ακόμη περισσότερο επάνω στην τακτική. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν και ελεύθερα δίτερμα, σε ανοικτό χώρο.

Συντηρητικά κινήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, όπως και ο Φορτούνης. Κανονικά γυμνάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, μαζί με τους διεθνείς, οι οποίοι επανήλθαν πλήρως σε δράση. Ο Μποτία έκανε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, θεραπεία και ατομικό έκανε ο Ντομίνγκεζ.

Ο Μπουχαλάκης συνεχίζει το πρόγραμμα επανένταξής του σε πλήρη αγωνιστική δράση, το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια προπόνησης με όλη την ομάδα, αλλά και ειδικό, ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Γιάννης Μανιάτης. Θεραπεία έκανε ο Άλαν Πουλίδο.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και μετά το πέρας αυτής θα γίνει γνωστή από τον κ. Σίλβα η αποστολή, η οποία θα μεταβεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το ματς με τον Παναθηναϊκό.