Ολυμπιακός : Αγωγές και μηνύσεις στους συκοφάντες!

Ολυμπιακός : Αγωγές και μηνύσεις στους συκοφάντες!

Με αγωγές και μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο Ολυμπιακός σε όλους όσους τον κατηγορούν για το παιχνίδι με τη Βέροια τον Γενάρη του 2013, ενώ οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για σκευωρία εναντίον τους.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÂÅÑÏÉÁ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-VERIA

Στην αντεπίθεση για όσα τους καταλογίζονται σχετικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Βέροια τον Ιανουάριο του 2013 σκοπεύουν να περάσουν στον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο Παντελής Καφές και ο Νίκος Καλτσάς δεν επιβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίστηκαν ο τότε προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, και ο νυν αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργέας, μιας και από τις καταθέσεις τους προκύπτει ότι δεν υπέπεσε κάτι από τα καταγγελλόμενα στην αντίληψή τους.

Μετά τις νέες εξελίξεις, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ετοιμάζονται να απαντήσουν με αγωγές και μηνύσεις σε όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, θεωρώντας ξεκάθαρα ότι πρόκειται για σκευωρία. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως κι άλλοι παίκτες της Βέροιας έχουν καταθέσει για το επίμαχο παιχνίδι και επίσης δεν επιβεβαιώνουν τα όσα έχουν ισχυριστεί οι κ.κ. Καλαϊτζίδης και Γεωργέας.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/skeuwria/3086784