Ματιέ Ντοσεβί : «Με εξιτάρει ο Θρύλος»

Ματιέ Ντοσεβί : «Με εξιτάρει ο Θρύλος»

Ο Ντοσεβί εξήγησε για μια ακόμα φορά τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

1137111

Ένας από τους παίκτες ο οποίος εμφανίζεται κατενθουσιασμένος που συνεχίζει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι ο Ματιέ Ντοσεβί. Ο Γάλλος ακραίος, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό και σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στον κόσμο που πήγε χθες στον Ναό.

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παρότι ο κόσμος είναι σε διακοπές, ήρθε μεγάλος αριθμός οπαδών για να δει την προπόνηση. Αυτό δείχνει το μέγεθος της ομάδας, την δυναμική του κόσμου και πόσο σημαντικό είναι να φοράς αυτή τη φανέλα. Σημαντικό και για τον κόσμο που είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τις προπονήσεις, από την φιλοσοφία του προπονητή και το πώς δουλεύουμε καθημερινά στο Ρέντη», είπε ο Γάλλος και υπογράμμισε.

«Το σημαντικό για εμένα είναι να είμαι αποτελεσματικός, να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ και να δημιουργώ όσα περισσότερα γκολ. Φυσικά να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές. Σε συλλογικό επίπεδο εύχομαι να κατακτήσουμε τους στόχους και να μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο».

Τέλος, για την αλλαγή στην καριέρα του, ανέφερε πως ο Θρύλος τον εξιτάρει. «Με ενθουσιάζει η ιδέα της παρουσίας μου στον Ολυμπιακό. Ηταν ο στόχος να αλλάξω επίπεδο και στόχους. Ηθελα να κερδίσω τίτλους, αυτό με εξίταρε και για αυτό θέλω να το ζήσω όσο το δυνατόν πιο έντονα στον Ολυμπιακό».