Και τώρα τι; Θα κάτσουμε να σκάσουμε;

Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα στο ΣΕΦ με την Νταρουσαφάκα (21:30) σε ένα παιχνίδι αδιάφορο καθώς ο Ολυμπιακός με την νίκη της Ζαλγκίρις μέσα στην Μαδρίτη άφησε εκτός τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Σήμερα ο Ολυμπιακός δίνει ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ. Πολλοί θα πουν ότι είναι αδιάφορο αλλά εγώ το βλέπω αλλιώς .. Ίσως  αυτό παιχνίδι είναι το τελευταίο που κλείνει ένας μεγάλος τίτλος επιτυχιών. Ένας κύκλος  που έφερε ξανά κοντά τους Μπασκετικούς φίλους του Ολυμπιακού κοντά μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να περάσει στα χέρια τον Αδελφών.

Ένας κύκλος που μας χάρισε συγκίνηση , λύπες , χαρές, μαχητικότητα από τους παίχτες που μερικοί από αυτούς δεν είχαν καν εμπειρία και ανδρώθηκαν μέσα από τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που δεν τα παράτησε σε κανένα παιχνίδι και έφερε ακόμα ποιο κοντά τον κόσμο και πίστεψε ότι το αδύνατο ήταν πλέον δυνατό!!!

Λάθη έγιναν φέτος και ειδικά έτσι όπως χάσαμε την πρόκριση ήταν σκέτη αυτοκτονία… αλλά τώρα έγινε θα κοιτάξουμε το αύριο και το  αύριο μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο. Γιατί η ομάδα εκτός από τους αδελφούς έχει και πολύ κόσμο που δεν θα την αφήσει μόνη της…

Και τώρα τι; Θα κάτσουμε να σκάσουμε; Ένας κύκλος έκλεισε ένας νέος θα αρχίσει!!! Όπως ξεκίνησε την δεκαετία του 90 και τελείωσε το 2002 ,  όπως άρχισε ο κύκλος το 10 και  κλείνει σήμερα. Έτσι ένας νέος θα αρχίσει και θα ξανάρθουν οι επιτυχίες!!!

Πλέον ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει το αύριο.Θα βρει της λύσει που πρέπει και θα επιστρέψουμε εκεί που φέτος χάσαμε το γιατί; Γιατί είμαστε Ολυμπιακός και το έχει ξανά κάνει στο παρελθόν και θα το κάνει και στο μέλλον !!!

Οι Αφοί φέτος έκαναν κάτι που έπρεπε να γίνει από  καιρό και για αυτό πρέπει να τους στηρίξουμε μέχρι το τέλος.

Σε μια ομάδα σε έναν κύκλο θα έρθουν και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες.. Φανταστείτε αν μετά από κάθε αποτυχία κλείναμε το μαγαζί!! δεν θα είχαμε κάνει όλα αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα !!!

Στο ΣΕΦ πρέπει να είμαι σήμερα γιατι; Για να χειροκροτήσουμε την ομάδα  που μας έκανε υπερήφανους.. Που έκανε εμάς τους Μπασκετικούς να περπατάμε στον  δρόμο και να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό; Γιατι;  όπως είπα και πάνω  αυτή η ομάδα μπήκε στην καρδία μας είτε είσαι μπασκετίκος έιτε όχι..

Μόνο σεβασμός  στον Βασίλη, στον Κώστα στον Γιώργο, στον Βαγγέλη, στον Κώστα στον Ντάνιελ, στον Καιλ, Στον Περό, τον Εί σι τον Οθελό, , Μπρέντ, ο Ντούντα ο Σφαιρο , Μπαρτζώκας  και πολλούς ακόμα  που πέρασαν από αυτή την ομάδα και μας έκαναν περήφανους.