Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για ΑΜΕΑ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για ΑΜΕΑ

Την εξάντληση των θέσεων ΑΜΕΑ εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

OSFP PAO

Σε ανακοίνωση προέβη η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία τονίζει ότι έχουν εξαντληθεί οι θέσεις των ΑΜΕΑ για το παιχνίδι πρωταθλήματος της προσεχούς Κυριακής (26/10)  με τον ΠΑΟ.

Αναλυτικά:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Super League ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 26/10/14 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους/AMEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.»