Εσωτερική μεταγραφή ο Ολαϊτάν, μία ακόμα λύση!!!

Εσωτερική μεταγραφή ο Ολαϊτάν, μία ακόμα λύση!!!

Ο Ολαϊτάν επανήλθε στις προπονήσεις, ξαναβρήκε το χαμόγελό του και ο Ολυμπιακός είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να ξαναβρεί με τη σειρά του μια ακόμα λύση για την επίθεση.

olaitan

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ολαϊτάν ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε και ο 21χρονος Νιγηριανός δεν άργησε να τον δικαιώσει για την επιλογή του. Η σεζόν τελείωσε πρόωρα στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το σοκ εκείνης της βραδιάς δεν είναι πλέον τίποτα περισσότερο από μια κακή ανάμνηση. 

Ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις και χωρίς πίεση για να επιστρέψει γρήγορα στις επίσημες υποχρεώσεις, ανεβάζει ρυθμούς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, με την επάνοδό του μπορεί να προσφέρει λύσεις στην επίθεση, αποτελώντας μια εσωτερική μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους». 

Έχει τρεις εβδομάδες που προπονείται κανονικά ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς! Οι τελευταίες επιφυλάξεις του ιατρικού τιμ δείχνουν να ξεπερνιούνται και ο Μάικλ σύντομα θα αποτελέσει μία ακόμα λύση στο οπλοστάσιο του Θρύλου!

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Στεργίου