Εργαζόμενοι της «Nova» κατά Γιαννακόπουλου

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της «Forthnet-Nova», με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Συρίγος, από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε αυτήν τάσσονται υπέρ του συναδέλφου τους και τονίζουν ότι καταδικάζουν κάθε προσπάθεια φίμωσης τόσο του Γιώργου Συρίγου, όσο και όλων των δημοσιογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σωματείο μας καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη, για σχεδόν 3 χρόνια, επίθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου στον συνάδελφο μας Δημοσιογράφο, Γιώργο Συρίγο που απλά κάνει τη δουλειά του. Επίθεση που κορυφώθηκε προ ημερών με τον κ. Γιαννακόπουλο να εκφράζεται με χυδαιότητα και απειλές και για τη θέση εργασίας του Συναδέλφου μας αλλά και να τον στοχοποιεί.

Καταδικάζουμε την όποια προσπάθεια φίμωσης του συναδέλφου μας, αλλά και όλων των δημοσιογράφων.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Forthnet – Nova, όπως έχουμε αποδείξει όποτε χρειάστηκε, δεν αφήνουμε κανέναν να παίξει με τα δικαιώματα μας, την ασφάλεια και την υγεία μας.

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες νομίζουν ότι με τη δύναμη που τους δίνει το ίδιο το σύστημα μπορούν να κατευθύνουν απόψεις και να αποφασίζουν για αυτές.

Οι εργαζόμενοι τους γυρίζουμε την πλάτη και πορευόμαστε με ήθος και αλληλεγγύη.

Καταδικάζουμε ολόπλευρα την επίθεση αυτή και καλούμε όλους του αρμόδιους φορείς να διαφυλάξουν τα δικαιώματα του Συναδέλφου μας».