Έρχονται νέες ποινές σε Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα!!!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου και η Ευρωλίγκα γενικότερα έχει δώσει… «άφεση αμαρτιών» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς ήθελε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Γι αυτό τον λόγο και αφού ζήτησε συγνώμη στην Ευρωλίγκα, όπως είχε πει ο ισχυρός άντρας αυτής, οι ποινές που του είχαν επιβληθεί ανεστάλησαν, αλλά απ’ σύμφωνα με πληροφορίες, τον περιμένουν νέες ακόμα αυστηρότητες.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου άλλωστε, περίπου έναν χρόνο πριν, το είχε προαναγγείλει…

«Το είπα και στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Πέρσι, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε ανεπίτρεπτα πράγματα και επιβλήθηκαν οι μέγιστες τιμωρίες. Η σεζόν τελείωσε, απολογήθηκε δημόσια αποδεχόμενος ότι έκανε λάθος. Έτσι άνοιξε την πόρτα ως προς την αναστολή των ποινών, όχι στο να συγχωρέσουμε τις ενέργειές του. Αν πράξει κάτι ανάλογο, θα τιμωρηθεί στη στιγμή».

Ο Αθλητικός Δικαστής της Ευρωλίγκας αναμένεται να επιβάλλει νέες ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είναι «κόλαφος» για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό.

Αναφέρει πως επιτέθηκε φραστικά στον Λουίτζι Λαμόνικα, τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ εξύβρισε και την υπεύθυνη ασφαλείας της διοργάνωσης στην Ελλάδα, όπως έχει καταγράψει και η ίδια στην έκθεσή της. Επιπρόσθετα, άνθρωπος από τις πολυθρόνες στο παρκέ τον εξύβρισε στα ιταλικά και τον απείλησε.

Η Ευρωλίγκα έχει ανοίξει ήδη πειθαρχική διαδικασία για τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό, προβληματίζεται έντονα και αναμένονται νέες ποινές από τον Ανεξάρτητο Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα δικάσει ξανά για την υπόθεση με τις καταγγελίες για δωροδοκία των διαιτητών του ματς της 9ης Νοεμβρίου του 2018, τις οποίες μοίρασε αρχικά, όπως λένε, με non paper ο Παναθηναϊκός και στη συνέχεια είπε… λάθος στη μετάφραση, εννοούσαν πως στοιχημάτισαν οι διαιτητές.

Πηγή gavros.gr