Εμενίκε: «Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στο Champions League»

Εμενίκε: «Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στο Champions League»

Ο Εμάνουελ Εμενίκε τόνισε πως κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δήλωσε αισιόδοξος σχετικά με την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League.

Εμενίκε

Δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του έκανε ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός φορ των ερυθρόλευκων, μιλώντας στο «SCORENigeria», αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Αλλά και στην δύσκολη κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League μαζί με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ.

> Άμεσες εξελίξεις με Τζούρτζεβιτς. Περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει!

«Ήταν ένας μυϊκός τραυματισμός που είχα και δουλεύω σκληρά για να γυρίσω άμεσα και την κατάλληλη στιγμή για το Champions League. Θέλω να είμαι πίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι προηγούμενες εμπειρίες μου στο Champions League ήταν αξέχαστες. Και τώρα παίζουμε με Μπαρτσελόνα.

Πιστεύω πως θα είναι ενδιαφέροντα ματς και για τις 2 ομάδες. Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη σε μία από τις 2 τοπ ομάδες και επικεντρωνόμαστε στο να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα είναι τιμή για μένα να βοηθήσω την ομάδα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.