Διαμαντάκος : “Γκολ και στη Μαδρίτη”

Διαμαντάκος : “Γκολ και στη Μαδρίτη”

Ο Διαμαντάκος δεν μένει στο γκολ με τον Πανθρακικό και θέλει να σκοράρει και με την Ατλέτικο.

diamantakos

Ένα βάρος έφυγε από τον Δημήτρη Διαμαντάκο μετά τον αγώνα της Κυριακής. Το έβλεπες στο πρόσωπό του. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε κόντρα στον Πανθρακικό και αυτό του έδιωξε το όποιο άγχος είχε, μιας και δεν είχε βρει δίχτυα για κάποιο διάστημα. «Το κυνηγούσα πάρα πολύ το γκολ και παρότι είχα κάποιες προσπάθειες δεν τα κατάφερα, μέχρι τα τελευταία λεπτά, οπότε και ήρθε τελικά», είπε αρχικά και παραδέχτηκε πως είχε αγχωθεί. «Εντάξει, η αλήθεια είναι πως ναι, αλλά… τέλος καλό όλα καλά».

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να σκοράρει και στη Μαδρίτη, απάντησε το αυτονόητο. «Μακάρι να έρθουν όσο πιο πολλά γκολ γίνεται στη συνέχεια… Το γκολ είναι η δουλειά μου, άλλωστε. Είμαι επιθετικός, πρέπει να σκοράρω και θέλω και θα χαρώ πολύ αν έρθει ένα γκολ μου στη Μαδρίτη».

Για τις κινήσεις που κάνει χωρίς τη μπάλα, αλλά και για τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Μίτσελ: «Είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, αλλά και κάτι που μου ζητάει ο προπονητής μου να κάνω. Μου αρέσει κι εμένα και να δημιουργώ και να βάζω γκολ, οπότε αυτό πρέπει να κάνω. Οταν παίρνεις χρόνο, πατάς ακόμα καλύτερα. Είναι κάτι που σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση και ήταν πολύ καλό για μένα το 90λεπτο αυτό που αγωνίστηκα, αλλά και το γκολ, που σε ανεβάζει ψυχολογικά».