Αυλωνίτης: «Μου είπε ο Μανιάτης πως θα το βάλω»

Αυλωνίτης: «Μου είπε ο Μανιάτης πως θα το βάλω»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι Τάσος Αυλωνίτης, δεν έκρυψε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε, ανέφερε πως στόχος του είναι η καθιέρωση και επισήμανε πως ο Μανιάτης του είχε πει πως θα βάλει το γκολ.

1162233

Μπήκε ως αλλαγή και στην πρώτη του επαφή πέτυχε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι. Όπως ήταν λογικό ο Τάσος Αυλωνίτης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του τονίζοντας μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν το περίμενα να σκοράρω, γιατί δύσκολα γίνεται κάποιος αλλαγή στην θέση μου αν δεν τραυματιστεί κάποιος. Τώρα νιώθω χαρούμενος που έδωσα τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την φάση του γκολ: «Δουλεύουμε καθημερινά τις στημένες φάσεις και κόρνερ και φάουλ Και με την Ατλέτικο ήταν μια κομπίνα και αυτή ήταν μια δουλεμένη φάση. Γενικά επειδή έχουμε ψηλά παιδιά στην ομάδα, προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Στην φάση μου είπε ο Μανιάτης, δικό σου είναι βάλτο».

Για το αν ανέβαινε συχνά: «Ανέβαινα όχι σε όλες τις φάσεις. Είχα σκοράρει στο φιλικό με την Ντιναμό και αυτό ήταν το δεύτερο».

Για το τι θέλει να πετύχει ο ίδιος: «Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και εγώ και όλοι. Το όνειρό κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να κληθεί στην Εθνική. Τα βήματα θα πρέπει να είναι αργά και σταθερά οπότε το σημαντικό είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».

Για το θέαμα: «Τα ντέρμπι είναι νευρικά, η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. O Παναθηναϊκός μας περίμενε στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαμε να κάνουμε αντεπίθεση».